Can Fumat va acollir la presentació de la 9a edició de Wine Days-DO Binissalem

La presentació de la 9ª edició de WINE DAYS‐DO BINISSALEM va tenir lloc el dia 26 de maig en el Celler Can Fumat de Binissalem (C/ de sa Coma, 10), recentment incorporat a la DO Binissalem.

Wine Days DO Binissalem és una proposta experiencial rica i variada, en torn a la cultura del vi, en un territori vitivinícola de gran riquesa patrimonial. Wine Days és Enoturisme km 0 en la comarca de la DO Binissalem.

Wine Days va dirigit a residents i a visitants, a joves i grans, als que pretenem enamorar amb el nostre paisatge, cultura, gastronomia, els nostres pobles, la nostra gent i els nostres vins, especialment, els nostres vins. Vins de qualitat, amb caràcter, elaborats amb varietats autòctones i que, sense dubte, són el reflex de la cura i amor que, dia a dia, viticultors i bodeguers apliquen a aquesta terra.